Vacature: Medewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij in de winter ook lekker aan het werk blijven? En wil jij graag je steentje bijdragen aan grote aanleg projecten in het groen?? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een medewerker groenvoorziening die de  aankomende jaren bij onze opdrachtgever aan de slag wil in een enthousiast groen team. Dus ben jij degene die het thuiszitten zat is? Dan zoeken wij jou!

Je hebt als medewerker groenvoorziening een allround functie. Je gaat zowel zelfstandig en in teamverband aan de slag. In de zomerperiode bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit onderhoudswerken. In de overige maanden gaat de focus meer richting de aanleg. Er zijn volop projecten en onze opdrachtgever zit voor de komende tijd helemaal volgeboekt. Heb je nog niet veel ervaring? Geen probleem, de opdrachtgever leert jou graag de fijne kneepjes van het vak maar de voorkeur gaat echter uit naar een medewerker met ervaring in het groen.

Functie-eisen

  • Woonachtig in Friesland.
  • VCA-certificaat (via ons te behalen).
  • B Rijbewijs 
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Ze hebben meerdere locaties in verschillende landen binnen Europa en daarnaast zijn ze ook in Nederland gevestigd. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Het is een bedrijf dat zich graag blijft ontwikkelen daarnaast investeren ze graag in een duurzame relatie met zowel hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Als groenvoorziener ligt jouw salaris tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je ervaring en leeftijd.  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als groenvoorziener aan het werk? Twijfel niet en reageer voor 19 november! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "groenvoorziener" Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via