Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste grondwerker die het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag wil? Voor een opdrachtgever in  Joure zoeken we een grondwerker die het team wil versterken. Er zijn volop mogelijkheden om te leren over de drainage machines en het bedrijf is volop in ontwikkeling! Iets voor jou?

Als grondwerker werk je volop mee met het draineren van de land. Jij zorgt ervoor dat de machines altijd door kunnen lopen. Zo spring je af en toe bij met de schep en geef je het aan zodra er iets mis gaat. Het is dus van belang dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt.  Ervaring in het vak is niet persé nodig, de wil om te leren is echter wel belangrijk. Omdat de klanten veelal agrarische klanten zijn voel jij je zeker thuis in de agrarische sector. Elke dag weet je weer van aanpakken en pak je samen met je collega's het werk op. Jullie gaan het hele noorden door. De ene keer zit je dichter bij huis dan de andere keer. Je maakt regelmatig lange dagen. Hier staat natuurlijk een leuke toeslag tegen over! Je kunt per direct starten met het werk en bij goed bevallen is het mogelijk om het complete seizoen te blijven. Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag maar bij drukte werken ze ook af en toe op zaterdag. Het is dus belangrijk dat je ook op zaterdag beschikbaar bent.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid om te halen)
  • beschikbaar van maandag tot en met zaterdag
  • B rijbewijs 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is van oorsprong een agrarisch bedrijf wat steeds breder georiënteerd is. Zo draineren ze bijvoorbeeld ook veel sportvelden zodat ook daar de kwaliteit weer 100 % is. Daarnaast zijn ze ook veel actief in de gww sector. Er werken ongeveer 20 mensen bij onze opdrachtgever. Er heerst daarom een fijne informele sfeer, er is veel mogelijk en de medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk. Kortom een allround bedrijf waar veel mogelijkheden zijn en waar je volop door kunt groeien.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Ook zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, er zijn uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur. Een jaarcontract bij Abiant is 1 van de mogelijkheden.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 23 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00

Deel deze vacature via