Vacature: Meewerkend voorman groen

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een super leuke functie als meewerkend voorman in het groen. Je zult verantwoordelijk zijn voor de klussen in Heerenveen en omstreken. Daarnaast heb jij er geen probleem mee om je collega’s te ondersteunen en te helpen waar nodig. Dus geniet jij er van om jouw kennis te delen en de vakkrachten op de leiden? Dan is dit de perfecte match. Het fijne aan deze functie is ook dat je het hele jaar rond aan de slag kunt. In de winter maanden zal de focus voornamelijk liggen op de aanleg en in de zomerperiode zijn de werkzaamheden een combinatie van aanleg en onderhoud. Een leuke functie waar volop mogelijkheden zijn.

Je zult als meewerkend voorman verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van verschillende aanleggroenprojecten. Je kunt hierbij denken aan schoolpleinen, bedrijfstuinen en daktuinen. Er is veel variatie en elk project is weer anders. Jij bent een spin in het web en zult tussen de projectleiders en de medewerkers van het bedrijf staan. Je zult dus volop meewerken maar je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het bijhouden van het materiaal, de uren en de voortgang van je collega’s. Samen zorgen jullie voor een duidelijke planning en werken jullie klus voor klus af. Het teamgevoel is hierbij dus super belangrijk en ze willen graag een langdurige samenwerking met je aan gaan. Ben jij nou alleen de wintermaanden beschikbaar? Ook dan wil de opdrachtgever graag een gesprek met je aangaan. De voorkeur gaat echter uit naar iemand die voor onbepaalde tijd beschikbaar is. Kortom een uitdagende functie waar je flinke stappen kunt maken in je loopbaan.

Functie-eisen

  • Opleiding groenbeheer/hovenier (bij voorkeur)
  • VCA-VOL
  • BE rijbewijs
  • Relevante werkervaring in het groen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Ze zijn gevestigd in meerdere landen in Europa en ze zijn ook in Nederland volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Alles kan en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!

Wat wij bieden

Wij zullen jou een fulltime baan aanbieden voor onbepaalde tijd. Als meewerkend voorman ligt jouw salaris tussen de € 2400,00 en € 2800,00 per maand, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. Het loon is conform de cao Hoveniersbedrijven.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als meewerkend voorman aan het werk in het groen? Twijfel niet en reageer voor 23 december! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Meewerkend voorman groen' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via