Vacature: Leerling elektromonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij handig en wil jij je (verder) ontwikkelen als elektromonteur? Ga dan aan het werk bij onze opdrachtgever in Harkema!

Als leerling Elektromonteur assisteer je jouw collega monteur met het aanleggen van zonnepanelen en algemene elektra klussen. Voor jou betekend dit dat elke werkdag er weer anders uitziet. Je werkt namelijk op verschillende locaties en voert diverse werkzaamheden uit. Je gaat zonnepanelen aanleggen op daken dus voor jou is op hoogte werken geen probleem. Wanneer de zonnepanelen er liggen help je mee om het bijbehorende elektra aan te sluiten. Je kunt iedere dag vanuit Harkema meerijden naar de klus.

Functie-eisen

  • Leergierig

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een middelgroot bedrijf dat werkzaam is in Noord-Nederland.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Het bruto uurloon ligt tussen de €11 en €14 dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Als leerling elektromonteur moet je in het bezit zijn van een VCA certificaat. Mocht je dit certificaat niet hebben of als het is verlopen dan zorgt Abiant er voor dat je weer een nieuw VCA certificaat kunt behalen. Bij goed functioneren kun je voor langere tijd aan het werk.

Wil jij graag in de techniek aan het werk waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen? Solliciteer dan op deze vacature! Wij zien jouw sollicitatie uiterlijk 23 december tegemoet. Heb je nog vragen? Neemt dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via