Vacature: Kabeltrekker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Leuke collega's, afwisselende projecten, kans op een vaste baan en een goed salaris daarbij op en je komt uit op een baan als kabeltrekker. Iets voor jou?

Als kabeltrekker ga jij voor diverse projecten in Noord-Nederland samen met je collega's gebouwen voorzien van nieuwe bekabeling. Dit kan een project zijn waar je langere tijd werkt, maar ook een kleine klus. Op locatie ga jij er, samen met een team van gezellige collega’s, voor zorgen dat de kabels voor bijvoorbeeld telecom of energie op de juiste plek terecht komen. De ene keer is dit in de grond, de andere keer is dit op hoogte. Gelukkig heb jij geen hoogtevrees en ben jij fysiek in staat om dit werk te doen.    

Uiteraard is het van belang dat er veilig gewerkt wordt en hiervoor heb je dan ook je VCA diploma nodig. Heb je je VCA al? Dan kan je meteen beginnen! Zo niet, dan zorgen wij dat jij deze kan halen en mag je daarna instromen. Voor een overall, helm, veiligheidsbril en werkschoenen zorgen wij!

Functie-eisen

  • In bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze te behalen via Abiant
  • Fysiek in staat om zwaarder werk uit te voeren
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken is gespecialiseerd in onder en bovengrondse infrastructuren. Hierbij kun je denken aan het monteren van kabels op grote industrieterreinen of nieuwbouw projecten. Je werkt nooit alleen, samen met je collega's ga je van project naar project. Ook zal je op nieuwbouw locaties te maken krijgen met andere bedrijven zoals timmermannen, schilders en dakdekkers. Goed kunnen samenwerken is dus ook belangrijk in de functie als kabeltrekker. 

Wat wij bieden

Wij bieden een bruto start salaris van  € 12,68 per uur. Na een periode gewerkt te hebben via Abiant is de kans groot op een contract bij de opdrachtgever. 

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 10 december 2021 of neem contact op met onze Abiant vestiging in Groningen op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via