Vacature: Expeditiemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij veel ervaring als magazijn of logistiekmedewerker en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? De kans is dan groot dat deze vacature precies is waar je naar opzoek bent. 

Als expeditiemedewerker ben je allround inzetbaar in het magazijn. Jij helpt met het laden en lossen van goederen en zorgt ervoor dat deze op de juiste plek in het magazijn neergezet worden. In drukke periodes help je je collega's met het verzendklaar maken van bestellingen en zorg je dat alle goederen correct gelabeld zijn. Mocht het een dag rustig zijn dan maak je het magazijn netjes en probeer je zoveel mogelijk taken voor te bereiden voor de drukke periodes. 

Functie-eisen

  • Ervaring als magazijn, logistiek of expeditiemedewerker 
  • Minimaal 32 uur beschikbaar
  • Communicatief vaardig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot logistiekbedrijf met meerdere orderpickers, magazijn en expeditiemedewerkers. Iedereen heeft zijn eigen taken maar wanneer het druk is helpt iedereen elkaar. Daarnaast is er een gezellige sfeer en is er ruimte om certificaten te behalen. De werklocatie is in Groningen en goed te bereiken met de auto of fiets. 

Wat wij bieden

Als expeditiemedewerker ga je tussen de 32 en 40 uur in de week aan het werk. Jouw salaris ligt conform de cao tussen de € 12,- en € 15,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de expeditiemedewerker die wij zoeken? Solliciteren dan voor 30 november 2021. Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 549 28 40. 

Deel deze vacature via