Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de koeien? Weet jij hoe het werkt in een melkstal en ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan? Voor een boer in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een avondmelker. 

Als avondmelker zorg jij ervoor dat in de avond ongeveer 165 koeien worden gemolken. Deze koeien worden gemolken in een 2 x 10 zij aan zij melkstal. Jij zorgt ervoor dat de koeien worden klaargezet in de wachtruimte, je begeleidt ze in de melkstal en melkt de koeien. Omdat er zelfstandigheid van je wordt verwacht zijn wij op zoek naar een melker of melkster met aantoonbare werkervaring in de melkveehouderij. Je bent beschikbaar vanaf 16.30 uur. De duur van een melkbeurt is ongeveer 3 uur. Bij voorkeur ben je ook bereid om af en toe in het weekend te melken. Ben je een paar avonden in de week of flexibel beschikbaar? Ook dan kunnen we kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Functie-eisen

  • ervaring met het melken van koeien
  • woonachtig in de omgeving van Emmen
  • eigen vervoer (bij voorkeur)
  • beschikbaar in het weekend (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een melkveehouderij in de omgeving van Emmen. Op het bedrijf zijn ongeveer 165 melkkoeien en jongvee aanwezig. Het bedrijf melkt de koeien 2 maal daags in een zij aan zij melkstal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek als avondmelker in de melkveehouderij. Je ontvangt een uurloon conform de cao Dierhouderij (productiegericht). Ben je 21 jaar of ouder, dan ligt het uurloon tussen de € 10,86,- en € 13,41 per maand. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als avondmelker? Heb jij ervaring als melker en wil je graag wat bijverdienen? Reageer dan voor 8 december op onze vacature avondmelker. Heb je nog vragen over de vacature avondmelker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via