Vacature: Chauffeur B rijbewijs

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heeft de weg geen geheimen voor joiu? Het is voor jou een makkie om de juiste route uit te stippelen en zorgvuldig de minicontainters af te leveren op de juiste plek. In deze allround functie rijd je samen met de bijrijder het hele land door! Geen dag is hetzelfde en je komt te werken in een super leuk team. Wij spreken de vacature graag met je door!

Als chauffeur ben jij samen met de bijrijder verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe vuilcontainers in verschillende gemeenten door heel Nederland. Aangezien ze het super druk hebben zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker voor hun team. Je voert je werkzaamheden in een teamverband en aan de hand van een werklijst uit. Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor de juiste routes en zorg je dat jullie op tijd bij het volgende adres zijn. Jullie gaan gezamenlijk door heel Nederland op pad en zorgen dat de klus geklaard wordt. Omdat je door heel Nederland aan het werk bent kan het voor komen dat je wel eens in de kost gaat, uiteraard in overleg. Het verblijf in het hotel, eten en drinken wordt door de opdrachtgever vergoed. Je werkt fulltime, van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot +/- 17.00 uur.  Maar omdat je lange dagen maakt komt het het regelmatig voor dat er op vrijdag korter gewerkt wordt. Doordat er ook steeds meer klussen in het Noorden plaats vinden, zijn er eventueel ook mogelijkheden om iedere dat weer terug te keren naar Joure. In overleg met onze opdrachtgever is er veel mogelijk. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Bereid om elders te overnachten 
  • snel kunnen schakelen
  • ervaring als chauffeur

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Joure. Het bedrijf is een allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. Ze hebben veel ervaring in het chippen, uitzetten, leveren, beplakken, repareren, innemen, afvoeren, et cetera van alle soorten afvalcontainers. Het is een snel groeiend bedrijf, ze zijn ambitieus en blijven ontwikkelen. Het bedrijf wil graag hun steentje bijdragen aan een duurzame economie en stimuleren dit. Zo gaan ze ook graag een duurzame relatie aan met hun medewerkers. De insteek is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met hun nieuwe potentiële medewerker.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao. Het salaris ligt tussen €12,- en €13,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de chauffeur die liever vandaag nog begint in plaats van morgen? Solliciteer dan voor 24 december. Heb je nog vragen over de vacature ‘Chauffeur B rijbewijs’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via