Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super gave baan als hovenier? En heb jij kennis van jouw vak en is het aanleggen van tuinen iets vaar jij blij van wordt? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een nieuwe collega die weet hoe de klus geklaard moet worden  en die geen uitdaging uit de weg gaat. Samen met je collega’s zullen jullie, vanaf een tekening, de meest prachtige tuinen aanleggen. Dus wil jij graag het hele jaarrond werken en heb jij ervaring als hovenier? Dan zal deze vacature jou vast aanspreken.

Je werkzaamheden als hovenier zijn heel divers zo zul je zelfstandig, maar ook in teamverband op pas gaan om tuinen aan te leggen of te onderhouden. In de wintermaanden zal de focus voornamelijk gelegd worden op de aanleg en in de zomermaanden zullen de werkzaamheden een combinatie zijn van aanleg en onderhoud. Projecten waar je hierbij aan kunt denken zijn plantsoenen, aanleg en onderhoud van terreinen van bedrijven maar ook heeft het bedrijf klussen bij particulieren op de planning staan. Juist deze combinatie zal er voor zorgen dat jij een super afwisselende baan hebt. Geen dag zal hetzelfde zijn en werkplezier staat voorop. Elke dag weer krijg je energie van blije collega's en tevreden klanten! Omdat je ook zelfstandig op pad gaat is het belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Als Allround hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt.

Functie-eisen

  • B-rijbewijs
  • BE rijbewijs (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat
  • Ervaring als hovenier

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die onder ander actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn ze op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg wil dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 14,- en € 16,- bruto per uur zijn. Bij wederzijds goed vinden kun je voor langere tijd aan de slag en er is het  hele jaar rond werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer dan voor 24 december!

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'hovenier'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via