Vacature: Schoonmakers

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag eer van je werk en zorg je ervoor dat alles weer glimt en blinkt? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar parttime schoonmakers in de omgeving van Leeuwarden, Franeker en Heerenveen.

Voor verschillende projecten in Friesland zijn wij op zoek naar schoonmakers! Voor het project in Leeuwarden/ Franeker is het belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs, omdat je gaat schoonmaken bij verschillende panden in de omgeving. Wanner je aan de slag gaat op de projecten in Winsum of Heerenveen zorg jij ervoor dat het kantoorpand of schoolgebouw weer glimt. Jouw werkzaamheden zijn onder andere stofzuigen, dweilen, stoffen, wc’s schoonmaken etcetera.

Functie-eisen

  • werkervaring in de schoonmaak
  • rijbewijs b (voor het project in Leeuwarden/ Franeker)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. De opdrachtgevers van dit bedrijf bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.  

Wat wij bieden

Het betreft parttime functies voor langere tijd.  
Leeuwarden/ Franeker: maandag, woensdag en donderdag van 7:00 uur tot 16:00 uur.
Winsum: maandag tot en met vrijdag van 15.30 uur tot 17:30 uur.
Heerenveen: maandag tot en met vrijdag van 17:00 uur tot 18:30 uur.

Jouw salaris zal conform het cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf tussen de €11,44 en €13,05 bruto per uur liggen. Als je meer uren wil maken dan hierboven beschreven, zijn er ook mogelijkheden.  

Ben jij beschikbaar voor één van de projecten in Friesland? Of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440. We ontvangen graag uiterlijk 22 december jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via