Vacature: Bijbaan

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij regelmatig wat dagen over tijdens je studie? Of ben je gepensioneerd en zoek je af en toe nog een leuke klus om op te pakken? Dan heeft Abiant werk voor jou! Wij hebben verschillende mogelijkheden voor oproepwerk, een vaste bijbaan of dagjeswerk. Lees snel verder om te kijken naar de mogelijkheden. 

Abiant is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die naast hun school, studie of bestaande baan nog tijd over hebben om extra werkzaamheden aan te pakken. Ook wanneer je gepensioneerd bent en af en toe nog zin hebt om te werken kunnen wij je verder helpen! We hebben regelmatig 'dagjeswerk' in de omgeving van Bedum, dit zijn kortere klussen, varierend van één dag tot enkele dagne. Daarnaast kunnen we ook kijken naar een vaste bijbaan. Er zijn mogelijkheden genoeg! Je kunt namelijk meelopen met een hovenier, aan de slag als bijrijder, terreinwerkzaamheden oppakken, schoonmaken of op de trekker stappen. Het is maar net wat voor aanvragen er bij Abiant binnenkomen, maar er is afwisseling genoeg!

Wie ben jij? Jij hebt parttime beschikbaarheid en hebt zin om aan het werk te gaan. Het is aan jou of je één dag, of juist meerdere dagen per week beschikbaar bent. Ook als je af en toe een dag beschikbaar bent komen we vast samen uit bij een leuke bijbaan. 

Functie-eisen

  • eigen vervoer
  • woonachtig in een straal van 30 kilometer van Bedum

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.  

Wat wij bieden

Bij Abiant bieden we jou een afwisselende, leuke bijbaan met mogelijkheden in verschillende branches waarbij je kunt werken waar en wanneer jij wilt! Het uurloon dat je voor jouw werkzaamheden ontvangt verschilt per klus, je wordt namelijk aan de hand van de cao waar het bedrijf onder valt uitbetaald. Voor een gemiddeld uurloon kun je denken aan ongeveer € 9,- tot € 14,- bruto per uur. 

Wil jij in gesprek over een mogelijke bijbaan of oproepwerk? Neem dan contact op met Abiant Bedum, je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Reageer snel op deze vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze vacature via