Vacature: Maaikorfmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Garmerwolde
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Stap jij zonder moeite op de trekker met maaikorf? En kun je ook goed overweg met een klepelmaaier? Dan hebben wij per direct werk voor jou in de omgeving van Ten Boer!

Ter versterking van het team is een van onze opdrachtgevers op zoek naar een maaikorfmachinist. Als maaikorfmachinist stap jij dagelijks op de trekker met herder om alle gras- en rietachtige begroeiing van sloten en waterlopen te maaien. Daarnaast werk je veel met de klepelmaaier, hiermee zorg jij ervoor dat wegbermen en stukken land weer gemaaid worden en er weer netjes bij komen te liggen.

Functie-eisen

  • Ervaring met maaikorven en klepelen
  • T rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een loonbedrijf gevestigd in de omgeving van Ten Boer. Het loonbedrijf beschikt over een modern machinepark en levert een uitgebreid pakket aan dienstverlening. 

Wat wij bieden

Als maaikorfmachinist kun je per direct fulltime aan het werk bij onze opdrachtgever, het betreffen werkzaamheden voor langere tijd. Eventueel is een parttime dienstverband ook bespreekbaar. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de cao Groen-, grond- en Infrastructuur en ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Stap jij binnenkort als maaikorfmachinist op de trekker? Dan vragen wij jou om te solliciteren op deze vacature voor 10 december. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via