Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zoek jij een baan waarin je actief bezig bent en écht resultaat ziet na een dag werken? Ga dan aan het werk als sloper! Lees snel verder om te kijken of dit iets voor jou kan zijn!

Ter versterking van het team van een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar slopers. Als sloper ben je de hele dag actief bezig en kom je op veel verschillende plekken terecht. Waar je de ene week bezig bent in een appartementengebouw in de stad, kun je een week later bezig zijn in een luxe villawijk. Je zult onder andere slopen voor particulieren en de woningbouw. Uiteraard houd jij tijdens het slopen rekening met onveilige situaties, afwijkingen en probleemsituaties. Daarnaast houd jij je werkplek netjes en opgeruimd.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Vca of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen en heeft dagelijks zo'n 50 man aan het werk. Het bedrijf kenmerkt zich door het totaalpakket aan werkzaamheden die ze hun klanten kunnen aanbieden. Naast het sloopwerk en traditionele stukadoorswerk kunnen ze ook het tegelwerk, spackwerk en in de aanleg van cementdekvloeren uitvoeren.   

Wat wij bieden

Wanneer je aan het werk gaat als sloper kun je fulltime aan het werk voor langere periode. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring als sloper, maar ligt conform cao tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur. 

Ben jij de vakkundige sloper die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 20 december. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature van 'sloper'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via