Vacature: Werkvoorbereider bouw

  • Salaris Tussen € 19,- en € 25,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Is het uitwerken en calculeren van bestekken en tekeningen iets waar jij al je energie in kwijt kunt? Dan zoek wij jou voor de functie van werkvoorbereider! Lees snel verder.

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider bouw. Als werkvoorbereider bouw houd jij je bezig met tekenen, calculeren en planning. Richting het tekenen focus jij je voornamelijk op het maken, controleren en aanpassen van technische tekeningen voor projecten. Wat betreft het calculeren maak jij op basis van de informatie die je aangeleverd krijgt berekeningen voor de benodigde uren en materialen voor projecten. Hiervoor gebruik je onder andere informatie uit het bestek en de aangeleverde technische tekeningen. Als laatste pak jij ook een stuk planning op richting projecten, zodat je werkplannen op kunt stellen. Naast deze werkzaamheden ben jij ook dé persoon voor vragen, problemen en onduidelijkheden. 

Functie-eisen

  • minimaal 2 jaar ervaring in het vakgebied
  • goede communicatieve vaardigheden
  • MBO 4/HBO werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekend bouwbedrijf in de omgeving van Middelstum. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met nieuwbouwprojecten, renovaties en herstelwerkzaamheden met betrekking tot aardbevingsschade. Je komt te werken met een enthousiaste groep van 14 enthousiaste medewerkers die er met elkaar voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wat wij bieden

Wanneer je start als werkvoorbereider bij onze opdrachtgever kun je fulltime aan het werk. Bij goed bevallen bestaat er een mogelijkheid op een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever. Jouw bruto uurloon ligt conform cao tussen de € 19,- en € 25,- per uur. Jouw exacte loon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Zorg jij voor perfect uitgewerkte bouwprojecten? Dan vragen wij jou om op deze vacature te reageren voor 20 december. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'werkvoorbereider bouw'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30, je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via