Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 16,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Woltersum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste timmerman! Zijn nieuwbouw, onderhoud, verbouw en renovaties voor jou geen enkel probleem? Kijk dan snel verder naar deze vacature!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste timmerman met kennis van het vak. Met jouw ervaring weet je als geen ander hoe de dag eruit ziet als timmerman en hoe verschillend de werkzaamheden zijn. Afhankelijk van hetgeen waar jouw passie ligt ga je aan het werk op een van de projecten van onze opdrachtgever. Dit kan variëren van het herstel van een kapotte fundering ontstaan door aardbevingsschade, tot de nieuwbouw van een huis en het aanbouwen van een garage. 

Functie-eisen

  • vca-certificaat
  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • ervaring als timmerman

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al meer dan 60 jaar en komt uit de regio Ten Boer. Het bedrijf staat voor eerlijkheid en openheid en denkt mee met hun klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en het herstellen van aardbevingsschade. Het bouwbedrijf werkt met een klein en zeer ervaren team.

Wat wij bieden

Wanneer je start als timmerman in de regio Ten Boer kun je fulltime aan het werk, eventueel is een parttime functie ook bespreekbaar. Bij goed bevallen kun je voor langere periode aan het werk bij dit bouwbedrijf. Voor jouw werkzaamheden ontvang je een passend salaris dat ligt tussen de € 16,- en € 21,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je wordt beloond conform de cao bouwnijverheid. Jij profiteert dus van onder andere het bouwpensioen!

Start jij binnenkort in de verbouw, nieuwbouw of aanbouw bij onze opdrachtgever? Dan vragen wij jou om te reageren op deze vacature voor 24 december. Heb je nog vragen over de vacature 'timmerman' of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via