Vacature: Aanpakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker? En ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben volop mogelijkheden om aan de slag te gaan in verschillende sectoren, we kijken graag samen naar een functie die écht bij jou past!

Abiant is altijd op zoek naar nieuwe Abianters! Wat zijn dat dan, Abianters? Abianters zijn echte aanpakkers die weten wat werken is en graag aan de slag willen. Als je werkt bij Abiant kun je aan het werk in veel verschillende sectoren, we hebben op dit moment overal leuke vacatures openstaan. Bij Abiant kun je onder andere aan het werk in de groenvoorziening, bouw, grond- weg- en waterbouw, schoonmaak, industrie & productie, agro en transport en logistiek. Daarnaast hebben we regelmatig ook leuke functies uitstaan in de zakelijke- en administratieve dienstverlening. Voor functies in deze sectoren is het niet altijd vereist om ervaring te hebben, wij vinden het des te belangrijker dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan!

We komen graag met jou in contact om te kijken wat voor functie we jou kunnen bieden. We nodigen je daarom ook van harte uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek bij ons in Bedum. 

Functie-eisen

  • fulltime of parttime beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Bedum
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van het noorden van Nederland. Onze kernwaarden zijn betrokken, oprecht en daadkrachtig. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken: Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij onze opdrachtgevers kun je zowel fulltime als parttime aan het werk. We kijken graag samen wat bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. Jouw salaris is afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkt, je krijgt namelijk uitbetaald conform de cao die het bedrijf hanteert. Gemiddeld ligt het loon tussen de € 10,- en € 15,- per uur. 

Kom jij binnenkort langs in Bedum om kennis te maken met Abiant? Reageer dan op deze vacature. Neem ook gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via