Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een timmerman op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact!

Verschillende opdrachtgevers zijn op zoek naar timmermannen met zin om aan het werk te gaan! Van een verbouwing doen in een vrijstaande woning, tot renovatie van een complete woonwijk en nieuwbouw van een schuur of garage. Jij pakt iedere klus met beide handen aan en bent graag met je handen bezig. Er zijn in de omgeving van Bedum verschillende bedrijven die op zoek zijn naar timmermannen. Samen met jou kunnen we kijken naar een bedrijf dat past bij jouw wensen en ervaring. 

Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman
  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de omgeving van Bedum. Het werk vindt plaats in kleine teams waarin korte lijntjes zijn. Er kan indien nodig dus snel geschakeld worden. Binnen het werk staat een nuchtere mentaliteit centraal. Onze opdrachtgevers zijn actief in de verbouw, nieuwbouw, aanbouw, renovatie en restauratie en het herstel van aardbevingsschade.

Wat wij bieden

De functie voor timmerman in de omgeving van Bedum betreft een fulltime functie voor langere periode. Een parttime functie is ook bespreekbaar. Voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden als timmerman ontvang je een salaris conform cao tussen de € 15,- en € 21,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring en kennis als timmerman. Wanneer je start als timmerman bouw je ook vakantiedagen en vakantiegeld op en ontvang je reiskostenvergoeding.

Ben jij een enthousiaste timmerman op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en vragen wij je te reageren op deze vacature voor 23 december! Mocht je nog vragen hebben over de vacature of meer informatie willen over de vacature 'timmerman' dan kun je ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. We gaan graag met je in gesprek! Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via