Vacature: Bbl grondwerker

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Lijkt het jou mooi om als vakman in de grond- weg- en waterbouw opgeleid te worden terwijl je aan het werk bent? Dan is de vacature bbl grondwerker wat voor jou! 

Als bbl grondwerker ga je doorgaans een vaste dag per week naar school en ben je vier dagen per week aan het werk. Tijdens jouw werkzaamheden ontvang je loon conform cao en leer je dus door gewoon te doen! Tijdens jouw opleiding leer je tekeningen te lezen en houd jij je bezig met allerlei onderwerpen rondom weg- en waterbouw. Deze kennis breng je op je werkplek direct in de praktijk. Je zorgt samen met je collega's voor de aanleg van onder andere glasvezelvoorzieningen, rioleringen, bestratingen en putten. Jouw taak hierbij is onder andere het voorsteken van gleuven, inmeten, handmatig graven en het uitzetten van hoogtes. Hiervoor is een goede samenwerking met jouw collega op de minikraan heel belangrijk. Samen zorgen jullie ervoor dat alle projecten nauwkeurig worden afgerond.

Tijdens jouw bbl-opleiding draagt Abiant zorg voor de leermiddelen. Je hebt een vast contactpersoon bij Abiant die jij kunt bereiken bij vragen en opmerkingen.

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te halen
  • Leergierige werkhouding
  • Volgt een Bbl-opleiding of bent voornemens opleiding te volgen

Over het bedrijf

Het grondwerkbedrijf uit de regio Winsum is een klein, leuk bedrijf, met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in bijna de gehele grond-, weg- en waterbouw en is gespecialiseerd in kraanwerkzaamheden, grondwerk, handwerk en timmerwerk. Samen met zzp'ers zorgt het bedrijf ervoor dat de klant kwaliteit geleverd krijgt. Omdat iedere klant uniek is, stemt het bedrijf hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Het bedrijf heeft een brede klantenkring, van particulieren tot bedrijven, waarvoor zowel grote als kleine klussen worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

Wanneer jij start als bbl grondwerker ben je het grootste gedeelte van de week aan het werk voor onze opdrachtgever uit Winsum en volg je gemiddeld een dag per week school. Voor jouw werkzaamheden ontvang je een salaris conform cao. Het salaris is leeftijdsafhankelijk en ligt tussen de € 4,82,- (16 jaar) en € 12,57,- (ouder dan 21). 

Wil jij het vak van grondwerker leren op de mooiste manier die er is? Ga dan aan het werk bij onze leuke opdrachtgever in Winsum! Reageer snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 26 december. Heb je nog vragen over de vacature 'bbl grondwerker' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via