Vacature: Grondwerker kabel- en leidingwerken

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) functie als grondwerker kabel- en leidingwerken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou bij een van onze opdrachtgevers!

Ter versterking van het team van een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een grondwerker kabel- en leidingwerken. Samen met je collega's voer je allerlei werkzaamheden uit. Van het aanleggen en onderhouden van putten en leidingen tot het graven van sleuven en het uitzetten van hoogtes: het komt allemaal voorbij. Als grondwerker kabel- en leidingwerken ben jij de rechterhand van de kraanmachinist, een goede communicatie is dus belangrijk. 

Wij zijn doorgaans op zoek naar grondwerkers. Zowel grondwerkers met ervaring als zonder ervaring, samen vinden we een passende opdrachtgever voor jou!

Functie-eisen

  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Fysiek in orde

Over het bedrijf

Het grondwerkbedrijf uit de regio Winsum is een klein en enthousiast bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in bijna de gehele de grond-, weg- en waterbouw en is gespecialiseerd in kraanwerkzaamheden, grondwerk, handwerk en timmerwerk. Samen met zzp'ers zorgt het bedrijf ervoor dat de klant kwaliteit geleverd krijgt. Omdat iedere klant uniek is, stemt het bedrijf hun plannen precies af op de behoeften van de klant. Het bedrijf heeft een brede klantenkring, van particulieren tot bedrijven, waarvoor zowel grote als kleine klussen worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

De functie voor grondwerker glasvezel betreft een fulltime functie voor langere periode. Voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden ontvang je een passend salaris tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring in het grondwerk. 

Ben jij enthousiast om de functie van grondwerker glasvezel op te pakken? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 22 december. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via