Vacature: Administratief medewerker logistiek / productieplanner Cosun Beet Company

  • Salaris Tussen € 2800,- en € 3700,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Wij zijn voor Cosun Beet Company in Hoogkerk op zoek naar een administratief medewerker logistiek / productieplanner. Krijg jij energie van het op orde houden van de administratie en het zorgen voor een op en top productieplanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als administratief medewerker logistiek / productieplanner ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de administratie van alle suiker-, melasse- en diksapstromen die over de weegbrug gaan. Daarnaast zorg jij samen met je collega's voor de productieplanning voor de productielijnen van de bigbags, 25 kg en 1,5 kg lijn. Hierbij verzorg je ook de afvoer naar klanten en distributiecentra. Naast deze werkzaamheden pak jij ook de uitdaging aan om de processen op de planningsafdeling te optimaliseren, zowel in Hoogkerk als in relatie tot de productieplanning van het hoofdkantoor in Dinteloord. Om dit te kunnen realiseren ben jij stressbestendig, resultaatgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben jij klantvriendelijk en kwaliteitsbewust en ben jij een pro in plannen. 

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo-opleiding richting logistiek of bedrijfskunde
  • bereid af en toe in het weekend te werken
  • bereid verdere opleidingen te volgen

Over het bedrijf

Cosun Beet Company is een toonaangevende, internationaal georiënteerde suikerproducent. De fabriek is gevestigd in Hoogkerk. Het bedrijf verwerkt suikerbieten tot allerlei verschillende hoogwaardige suikerproducten. Naast de productie van suiker is het bedrijf ook de grootste groen gas producent van Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een toonaangevend bedrijf in de food-industrie. Bij een fulltime dienstverband ontvang je een salaris tussen de € 2800,- en €3700,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een 13e maand, 25 vakantiedagen en 23 ADV-dagen. 

Ben jij de administratief logistiek medewerker / productieplanner waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature, maar uiterlijk voor 25 december. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'administratief logistiek medewerker / productieplanner'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via