Vacature: Elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ulrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring in de elektrotechniek en lever jij elke keer weer maatwerk? Dan ben jij misschien wel de elektromonteur die Kloppenburg Machinebouw zoekt!

Kloppenburg Machinebouw uit de gemeente Hogeland is opzoek naar een ervaren elektromonteur. Jouw hoofdtaak is het beheren van de volledige elektronica van de machines. Werkzaamheden uit jouw takenpakket zijn onder andere het bedenken, monteren en het assembleren van nieuwe en/of bestaande productielijnen voor klanten. Deze taken ga jij zowel individueel als met je team oppakken zodat dit zo goed mogelijk uitgevoerd wordt. Het kan soms voorkomen dat een klant last heeft van storingen en jij met de bedrijfsbus die kant op moet om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Kloppenburg Machinebouw heeft ook klanten in het buitenland, hierdoor is het van belang dat jij je ook met de Duitse en Engelse taal jezelf duidelijk kan maken.

Functie-eisen

  • Ervaring als elektromonteur/in de elektrotechniek en/of een afgeronde Technische MBO opleiding is noodzakelijk
  • Affiniteit met landbouw
  • Enige software kennis
  • Verstaanbaar maken in het Duits en Engels is een pre
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Kloppenburg Machinebouw opgericht in 1936 is een bekende speler in de regio (en daarbuiten) en ontwikkelt en produceert machines voor agrarische en industriële doeleinden. Door een voortdurende ontwikkeling van de producten voldoen ze continu aan de eisen van vandaag. Naast seriematige productie leveren ze ook klant specifieke producten. 

Op dit moment werken er 7 medewerkers en de cultuur/sfeer is het best te omschrijven als een 'platte organisatie' met een no-nonsense cultuur. Werken bij dit bedrijf betekend veel verantwoordelijkheid, een veelzijdige functie en deel uitmaken van een klein maar leuk team.


Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met verschillende taken. De werktijden zijn ongeveer van 07:00 tot 17:00. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als elektromonteur machinebouw wordt je salaris gebaseerd op de cao Metaal en techniek, jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de Elektromonteur waar Kloppenburg Machinebouw naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 27 December. Bij vragen of wil je meer informatie over de vacature van "elektromonteur bij Kloppenburg Machinebouw"? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via