Vacature: BBL-leerling hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Boerakker gem Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Volg jij of ga jij een BBL-opleiding tot hovenier volgen en ben jij nog op zoek naar een leer-werkplek voor het komende schooljaar? Lees dan snel verder!

Een werkdag van een hovenier is vaak heel verschillend. Zo kan het voorkomen dat je het groen rondom een bedrijfsgebouw weer helemaal netjes maakt. Dit kan het snoeien van heggen zijn, het maaien van het gras of het wieden van onkruid. Ook kan je als leerling-hovenier te maken krijgen met grote particuliere klussen. Bijvoorbeeld het aanleggen van een grote tuin waarbij jij de stenen legt, het maken van borders en het aanleggen van struiken en planten op je neemt. Wanneer jij en je team een klus hebben geklaard en tevreden zijn over het eindresultaat ruimen jullie de boel weer netjes op en zijn jullie klaar voor de volgende klus. Je zorgt samen met je collega's voor een mooi en strak eindresultaat. 

Tijdens het werk is er uiteraard voldoende tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jij je opdrachten voor school kunt uitvoeren.

Functie-eisen

  • Je bent bezig met een hoveniersopleiding, niveau 2, 3 of 4
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent gemotiveerd en leergierig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein en jong bedrijf in de regio van Leek. Omdat het aantal opdrachten erg toeneemt kunnen ze jou wellicht een leer-werkplek bieden. Zij zullen je de kneepjes van het vak leren zodat jij later ook een ervaren hovenier bent.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Op deze leer-werkplek kun je voor 24 tot 32 uur per week aan de slag. Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en zal tussen de € 6,40 en € 11,- liggen. De benodigde werkschoenen en eventuele werklaarzen worden voor je geregeld.

Wil jij komend schooljaar als leerling hovenier bij deze opdrachtgever starten? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Voor meer vragen of informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via