Vacature: Montagemedewerker hout

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roodeschool
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag met je handen en ben je handig aangelegd? Wij zoeken een montagemedewerker hout per direct!

In deze rol als montagemedewerker hout ga je samen met een allround timmerman op pad. Je gaat bij particulieren aan de slag in de tuin om tuinhuisjes of blokhutten te monteren. Het werk begint natuurlijk bij de basis, dus het uitgraven van de tuin en andere grondwerkzaamheden. Daarnaast help je mee met het in de grond slaan van palen en leg je de fundering. Als dit is gedaan is bouw je samen met een allround timmerman het houtwerk op. Dit kan van alles zijn, zoals tuinhuisjes, blokhutten, maar ook andere houten overkappingen. Kortom, als montagemedewerker hout heb je een afwisselende baan en hoef je je geen dag te vervelen.

Functie-eisen

  • je hebt twee rechterhanden 
  • je bent fulltime beschikbaar 

Over het bedrijf

Eén van de grootste leveranciers op het gebied van blokhutten, tuinmeubelen, veranda’s, tuinhuizen, garages, overkappingen, sierbestrating, schuttingen, speeltoestellen, los (tuin)hout en nog veel meer. Zij zijn gevestigd in Roodeschool.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan, bij wederzijds goed bevallen kun je hier voor langere tijd aan de slag. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Het bruto uurloon (vanaf 21 jaar) is conform het cao Retail non-food tussen de €11,50 en €13,00 dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben jij de montagemedewerker hout die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt tot uiterlijk 20 december reageren. Heb je nog vragen over deze vacature montagemedewerker hout of wil je meer informatie? Bel dan ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via