Vacature: Automonteur Bosch Car Service Schipper

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roodeschool
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Automonteur, autotechnicus, personenautomonteur of technisch auto wonder. Wij zoeken een automonteur met passie voor auto’s, die houdt van sleutelen, een auto apk klaar maakt en storingen opspeurt en verhelpt.

In Roodeschool met uitzicht over de Eemshaven regelt dit Bosch Car Service Schipper alles van A tot Z voor elke auto en iedere klant. Wegens uitbreiding van het team zoeken zij een automonteur!

’s Ochtends begin je eerst met een bak koffie om zo met je collega’s de dag door te nemen. Taken die jij oppakt in deze rol als automonteur: het opzoeken van storingen, reparatie- en onderhoudswerk.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding richting autotechnicus
  • Ervaring als automonteur
  • Rijbewijs b

Over het bedrijf

Bij Bosch Car Service Schipper doen ze alles voor personenwagens, van deskundig advies, tot onderhoud en reparatiewerk. Maar ook kun je er naast de pechhulp terecht voor autoverzekeringen, autofinanciering en tweedehandsauto’s.

Zeg jij ja tegen werken bij autobedrijf Schipper? Dan zeg je ja tegen werken bij een laagdrempelige dorpsgarage! Je werkt in een klein en gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaarstaat. 

Wat wij bieden

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in het automotive vak! Zo mag je cursussen volgen zodat je kennis up-to-date blijft. Salaris: €2000,- - €2500,- afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond.

Denk jij de ideale kandidaat te zijn om als automonteur bij Bosch Car Service Schipper aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk! Reageren kan tot en met 25 december.
Heb je vragen over deze vacature? Bel dan gerust naar ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Abiant spijk verzorgt voor Bosch Car Service Schipper de werving en selectie voor deze vacature.

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via