Vacature: Vestigingsleider Veenwouden & Surhuisterveen Abiant

 • Salaris € 3605 - € 4572
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Veenwouden
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Een veelzijdige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat is de functie van vestigingsleider bij Abiant in Friesland. Je stuurt twee zelfstandige vestigingen aan met in totaal acht collega’s. Hierdoor heb jij de ruimte om het voortouw in de sales in Friesland te nemen en kansen in de markt om te zetten naar resultaten. Dankzij jouw energie weet jij samen met de vestigingen in Veenwouden en Surhuisterveen Abiant verder op de kaart te zetten in de omgeving.

Wat ga je doen?

Als vestigingsleider ben je commercieel eindverantwoordelijk voor eerdergenoemde vestigingen. Dit betekent ook dat je zelf actief meewerkt en daarbij een voorbeeldrol vervult voor je team: netwerken, kandidaten werven, klanten acquireren en matches maken. Je ziet commerciële kansen en weet deze optimaal te benutten en contacten met relaties te onderhouden. Je geeft sturing aan beide teams en zorgt ervoor dat zijn hun werk zo goed mogelijk en met plezier kunnen doen. Naast de sales stel je de vestigingsplannen op en ga je voor uitdagende doelstellingen. Je hebt regelmatig overleg met de regiomanager en overige vestigingsleiders over de voortgang van deze plannen en doelstellingen. Beide teams neem je hierin actief mee. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten

Functie-eisen

Je bent net zo divers als de functie. Competenties zoals inlevingsvermogen, sensitiviteit, ondernemerschap kenmerken jou. Je bent een energieke, commerciële en ondernemende persoonlijkheid. Door deze kwaliteiten ben jij dé vestigingsleider die de teams in Veenwouden en Surhuisterveen meeneemt in zowel hun persoonlijke ontwikkeling als (omzet)groei.


Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau
 • ruime ervaring in een commerciële en leidinggevende functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • een relevant netwerk in de regio
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden

Over het bedrijf

Abiant is uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Onze trouwe opdrachtgevers bedienen wij vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Kijk op www.abiant.nl voor meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. In jouw teams heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie voor 32 tot 40 uur per week
 • afhankelijk van ervaring een salaris tussen € 3.605,- en max. € 4.572,- op fulltime basis (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • auto van de zaak
 • laptop en mobiele telefoon
 • een winstuitkering en goede pensioenvoorzieningen


Enthousiast?
Ben jij de vestigingsmanager in Veenwouden en Surhuisterveen waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan online en stuur jouw CV en een (beknopte) motivatie mee. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, neem dan gerust contact op met regiomanager Bert Schepers, bereikbaar op 06 13 89 81 94. Voor vragen over de selectieprocedure is Marije Klomp (corporate recruiter) bereikbaar op 06 23 70 99 91

Deel deze vacature via