Vacature: Hovenier (onderhoud)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gerkesklooster
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als hovenier waarin jij voornamelijk onderhoudswerkzaamheden verricht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever De Kloostertuin Hoveniers zoeken wij een hovenier onderhoud.

Als hovenier in het onderhoud heb jij een afwisselende baan. Je zorgt er iedere dag voor dat tuinen er weer keurig uitzien. Jouw werkzaamheden zijn onder andere maaien, schoffelen, snoeien en het opruimen van tuinafval. Bij voorkeur heb je werkervaring als hoveniers.. Heb jij nog niet veel ervaring maar ben je wel gemotiveerd om te leren? Geen probleem, dan leren jouw collega’s je graag de fijne kneepjes van het vak

Functie-eisen

  • werkervaring als hovenier (prè) 
  • rijbewijs BE (of bereid dit te halen)
  • bij voorkeur VCA (of bereid dit te halen)
  • full time beschikbaar

Over het bedrijf

De Kloostertuin Hoveniers is een hoveniersbedrijf in Stroobos. Het bedrijf gaat op het gebied van groen geen uitdaging uit de weg. De Kloostertuin hoveniers biedt een totaal pakket aan diensten: ontwerp, adviseren, aanleg, renovatie en onderhoud. Het bedrijf heeft 7 medewerkers en samen vormen jullie een hecht team van echte aanpakkers. Er heerst een gezellige en informele sfeer.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie en een jaarcontract tot december 2022. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur. De werkdagen kunnen soms wat korter of langer duren, dit is afhankelijk van de drukte en het weer. Het is dus belangrijk dat je hier flexibel in bent. Jouw salaris is conform de cao Hoveniersbedrijf tussen de €13,03 en €14,83 bruto per uur.

Ben jij de groene vakman die we zoeken? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature ‘’hovenier onderhoud’’? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caroline van Abiant Uitzendgroep Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 220440. Graag ontvangen we uiterlijk 7 februari 2022 jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via