Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een grote passie voor de landbouw en wil jij jezelf hier volop in ontwikkelen? En heb jij gevoel voor machines en verstand van gewassen? Dan is de functie van allround medewerker akkerbouw precies wat voor jou! Wij zijn voor een agrarisch bedrijf opzoek naar een ervaren allround medewerker akkerbouw.

In deze functie ga jij je met verschillende werkzaamheden bezig houden: sorteren, aardappel-selectie, trekker-werkzaamheden (met GPS), plegen van (klein) onderhoud, transportwerkzaamheden tijdens de oogstperiode en verschillende heftruckwerkzaamheden.

Functie-eisen

Voor een goede invulling van de functie allround medewerker akkerbouw is het van belang dat je tegemoet kunt komen in de volgende eisen/vaardigheden.

  • Aantoonbare ervaring met de heftruck en/ of trekker
  • Flexibele werkhouding
  • Kennis over gewassen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern landbouwbedrijf dat (eenjarige) gewassen teelt. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen in de omgeving van Uithuizen.

Wat wij bieden

De functie als allround medewerker akkerbouw is een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast kom je te werken op een modern bedrijf. Het uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,- euro. Binnen de functie is er ruimte om te leren en nieuwe ervaringen op te doen.

Herken jij jezelf in deze vacature 'allround medewerker akkerbouw'? En begin je liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan vóór 12 januari! Mocht je nog vragen hebben kun je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk door te bellen naar 0596- 592 222.

Deel deze vacature via