Vacature: Opticien Pearle

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Elke dag is weer ander als Opticien, geen dag is hetzelfde en het werken met mensen daar wordt jij blij van. Het is prachtig om je klanten te helpen, zodat zij perfect zicht hebben. Voor de Pearle in Wolvega zoeken wij een ervaren opticien die voor onbepaalde tijd aan de slag wil. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Jij zult als volwaardig opticien oogmetingen uit voeren, stelt de correcties vast, adviseert de klant en helpt ze bij het maken van keuzes. Naast jouw deskundige houding stel jij je op een klantvriendelijke manier op. Je bent dus iemand die energie krijgt van het goed adviseren van klanten en die het leuk vindt om de producten aan de man te brengen. Daarnaast voer je lab-werkzaamheden uit conform de kwaliteitsnormen van de organisatie. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en uiteraard werk je veel samen met je collega’s van het filiaal. Deze vacature is in verband met toenemende drukte ontstaan. Er zijn daarom ook volop kansen om voor onbepaalde tijd bij dit bedrijf te gaan werken! De vacature staat uit in Wolvega, maar ook in Surhuisterveen zijn er mogelijkheden om als opticien aan de slag te gaan.

Functie-eisen

  • Mbo 4 werk- en denkniveau
  • MBO opticien afgerond (bij voorkeur)
  • representatief
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden

Over het bedrijf

De Pearle is een franchise en heeft meerder vestigingen in Friesland. Er zijn in totaal ongeveer 15 medewerkers werkzaam en op de vestiging waar jij te werken komt zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het team is een mix van ervaren medewerkers en een aantal nieuwe medewerkers. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen.

Wat wij bieden

De functie betreft ongeveer 32 uur per week. Als het dienstverband van beide kanten goed bevalt kun jij er voor onbepaalde tijd aan de slag. De werkdagen en werktijden zijn in overleg. Maar deze hangen wel samen met de openingstijden van de winkel, deze liggen tussen dinsdag en zaterdag. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens koopavond op donderdagavond en op zaterdag te werken. Dit zal niet elke week zo zijn, maar samen als team zorgen jullie ervoor dat de diensten eerlijk verdeeld worden. Het loon zal bepaald worden aan de hand van een bedrijf eigen regeling en zal tussen de € 13,- à € 16,- bruto per uur zijn, afhankelijk van je ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als opticien bij de Pearle? Solliciteer dan voor 16 januari. Heb je nog vragen over de vacature 'Opticien Pearle? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via