Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Tuinen aanleggen, planten en groenwerkzaamheden zijn dat dingen waar jij elke dag super enthousiast van wordt? En zul jij een super gave uitdaging met beide handen aanpakken? Dan zoeken wij jou! Met je collega zul jij er aan de hand van een tekening voor zorgen dat ze mooiste tuinen aangelegd worden. Een mooie bijkomstigheid is dat jij het hele jaar rond aan de slag kunt! Dus ben jij een ervaren hovenier die in de omgeving van Sneek aan de slag wilt gaan?

Als hovenier zullen jou werkzaamheden erg divers zijn. Je werkzaamheden zullen zoals zelfstandig en in teamverband plaatsvinden. De werkzaamheden kunnen het aanleggen en het onderhouden van tuinen zijn. Daarnaast sta jij nauw in contact met de klant. Het is daarom belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Elke dag weer krijg je energie van een tevreden klant! Je gaat aan de slag binnen een enthousiast team dat aangestuurd wordt door een voorman en samen met het team zorgen jullie ervoor dat de klus geklaard wordt.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • B-rijbewijs
  • Bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding groen

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een bedrijf wat landelijk actief is. Het bedrijf is actief in onder andere het ontwerpen. Aanleggen en onderhouden van tuinen, maar ook speelterreinen, wijken en terreinen. In de provincie Friesland is de opdrachtgever op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. En er zijn bij onze opdrachtgever volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven wat passend zal zijn bij jouw ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag en is er ieder seizoen werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Twijfel dan niet en reageer dan voor 16 januar!

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Hovenier'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via