Vacature: Bedrijfsleider Pearle

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Wil jij een geweldige nieuwe uitdaging aangaan als bedrijfsleider in de Pearle? Dan is dit de perfecte vacature voor jou! Voor de Pearle in Surhuisterveen zoeken wij een bedrijfsleider die voor onbepaalde tijd aan de slag wil. Samen met een geweldig team zorg jij voor een nette zaak en tevreden klanten. Is deze vacature iets voor jou? We vertellen jou graag meer over deze leuke functie binnen een dynamisch team.

Je taken als bedrijfsleider zullen voornamelijk bestaan uit het verwelkomen en helpen van klanten. Daarnaast zorg jij dat de winkel netjes blijf, de bestellingen klaar gemaakt worden, geef je advies aan klanten, doe je oogmetingen en heb je verantwoordelijkheid voor de kassawerkzaamheden. De opdrachtgever ziet graag dat jij al ervaring hebt als opticien en dat jij jou kennis en kunde mee neemt naar dit geweldige team. Er wordt verwacht dat je het team versterkt, maar er ook voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Dus heb jij een service gerichte instelling, goede sociale vaardigheden en ervaring als opticien? Dan zoeken wij jou! Ook is er bij de opdrachtgever plek voor een opticien zonder ervaring, ze leiden je intern namelijk graag op als opticien!

Functie-eisen

  • Mbo 4 werk- en denkniveau
  • Representatief
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden

Over het bedrijf

De opdracht gever is de Pearle het is een franchise onderneming met meerder vestigingen in Friesland. In totaal zijn er ongeveer 15 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er ongeveer 5 medewerkers werkzaam. De Pearle in Surhuisterveen is een leuke en fijne plek om te werken er heerst een gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen.

Wat wij bieden

Er wordt jou een functie aangeboden voor ongeveer 32 tot 40 uur. Indien het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Je werkdagen zullen in overleg plaats vinden, maar hangen wel samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt in dat je ook bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op de zaterdagen te werken. Jouw loon in conform een bedrijfseigen regeling en komt op € 14,- à € 17,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als bedrijfsleider bij de Pearle in Surhuisterveen? Solliciteer dan voor 17 januari. Heb je nog vragen over de vacature 'Bedrijfsleider Pearle'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via