Vacature: Leerling elektromonteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de topper die als leerling elektromonteur aan de slag wil bij het leukste hekwerkbedrijf van Friesland? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een liergiering leerling. En je kunt vandaag nog aan de slag! Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Jij gaat samen met je collega’s op pad om verschillende werkzaamheden op te pakken. Zoals het onderhouden, plaatsen en repareren van hekwerken. Het gaat hierbij om alle elektronica die je tegen kunt komen bij een poort welke toegang geeft tot een terrein, zowel bij particulieren als bedrijven. Aangezien je altijd samen op pad bent met je collega kun je veel leren. En je kunt snel zelfstandig aan de slag, want er staat een intern leerprogramma voor jou klaar! De opdrachtgever gaat voor perfectie, dus kwaliteit staat voorop! Je komt terecht in een hecht team en bent altijd samen met één collega op pad. De voorman is altijd bereikbaar voor vragen, problemen en oplossingen mocht dat nodig zijn. Er is een hoop diversiteit, aangezien je elke dag weer op verschillende plekken aan het werk bent. De werkzaamheden zullen vooral plaats vinden in de provincie Friesland met af en toe een uitschieter. Daarnaast zul jij niet laat thuis zijn want je werktijden liggen ongeveer tussen 07:00 uur en 16:00 uur. Ook als je een ervaren elektromonteur bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Er zijn dan ook mogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • elektrotechnische affiniteit.
  • B rijbewijs.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is in een korte tijd gegroeid tot een specialist in het plaatsen van hekwerken en poorten. Ze denken graag met de klant mee en hebben creatieve ideeën en goede oplossingen. Ze weten zich te onderscheidden van de concurrent en lopen altijd een stap harder dan nodig is. Er zijn nu circa 30 medewerkers binnen het bedrijf maar vanwege toenemende drukte zijn ze ter uitbreiding op zoek naar hard werkende toppers. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Kortom een super vette werkplek!

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie waar je per direct zou kunnen starten. Bij goed bevallen bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast bieden wij jou een salaris conform de cao Metaal & Techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Is dit precies de vacature die je al tijden zoekt? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer dan uiterlijk voor 17 januari! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "Leerling elektromonteur hekwerk "? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via