Vacature: Machine operator profileerlijn

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Heb jij een goed gevoel voor techniek en is werken met plaatstaal jouw ding. Heb je daarnaast ook enige ervaring met het bedienen van machines? Dan ben jij de machine operator profileerlijn die wij zoeken? Wij nodigen je van harte uit om op deze mooie vacature bij een groeiend bedrijf te lezen!

In verband met de uitbreiding van het machinepark zijn wij op zoek naar een machine operator profileerlijn die op termijn in een 2-ploegendienst wil werken. Jij gaat er in eerste instantie voor zorgen dat de aan- en afvoer grondstoffen en producten soepel gaat verlopen. De nieuwe machines worden in de toekomst zo ingesteld dat je met een barcode de machine met de juiste instelling zijn werk kunt laten doen. Mocht tijdens het productieproces blijken dat er toch nog een instelling aangepast moeten worden, dan ben jij kundig genoeg dit op te pakken. 

Als machine operator profileerlijn maak je de nodige registraties in het computerprogramma MII/SAP. Je gaat de bestelling opvragen in MII en stuurt de gewenste aantallen en lengtes naar de machine. Je werkt met voorgeschreven metingen en vergelijkt deze met de toleranties. Daarnaast verpak je het eindproduct volgens de verpakkingsinstructies. Je bevestigt in MII wat je hebt gemaakt, De afgewerkte producten voer je af via de bovenloopkraan of heftruck.

In de fabriek worden mooie producten gemaakt van plaatstaal welke middels bovenloopkranen worden getransporteerd. Mocht jij al eens met bovenloopkranen gewerkt dan is dit heel handig. Mocht je geen ervaring met bovenloopkranen hebben, dan zijn er mogelijkheden om hier een training in te volgen.

Functie-eisen

  • een (afgeronde) technische opleiding
  • ervaring met een heftruck en/of bovenloopkraan
  • woonachtig in een straal van 15 km van Stadskanaal
  • collegiaal en zelfstandig
  • veilig kunnen werken
  • kwaliteitsgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiend internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Op jouw locatie werken nu nog 9 medewerkers. Het bedrijf maakt al jarenlang vol trots stalen dak- en gevelsystemen Er heerst een informele gezellige sfeer. Je komt terecht in een dynamisch en internationaal bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een groeiend bedrijf met een collegiale werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Metaal & Techniek. Mocht scholing nodig zijn, dan biedt Abiant jou de benodigde opleidingen aan. Het bruto uurloon is € 11,40. Bij wederzijds goed bevallen behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "machine operator profileerlijn"? We komen graag met jou in contact! Voor meer informatie mag je bellen met de medewerkers van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren op de vacature "machine operator profileerlijn" dan kan dat ook. Klik op de button "solliciteren" en wij ontvangen je sollicitatie graag voor 22 januari. Ga jij solliciteren?

Deel deze vacature via