Vacature: Onderhoudsschilder

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ken jij de kleine kneepjes van het schildersvak en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wanneer je als onderhoudsschilder aan de slag gaat voer jij met name zelfstandig schilder werkzaamheden uit aan diverse projecten/woningen.
Als onderhoudsschilder krijg je ook regelmatig werkzaamheden als glaszetter aangeboden, heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem je collega's helpen en leren het je graag!
Omdat je naar verschillende uitdagende klussen gaat door de gehele provincie krijg je een bedrijfsbus mee, het is daarom belangrijk dat je voor deze vacature in het bezit bent van minimaal een rijbewijs B.

Functie-eisen

  • rijbewijs B i.v.m. verkrijgen bedrijfswagen
  • vca-certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Je komt te werken in een informele organisatie met gezellige collega's en afwisselend werk in de provincies Groningen en Drenthe.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie met mogelijkheid tot een vaste baan. Je salaris wordt conform cao betaald en ligt tussen de € 14,- en € 16,-  bruto per uur en is afhankelijk van je werkervaring.

Dus ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan en wil je het huidige team van onze opdrachtgever komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk voor 21 januari. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature van 'onderhoudsschilder'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda.Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via