Vacature: Waterbouwer

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Heb jij ervaring in de waterbouw of bereid dit te leren? Als waterbouwer ben je werkzaam in de grond en waterbouw. Wil jij aan de slag op en langs het water? Dan is de vacature waterbouwer een leuke baan voor jou?

Jouw werkzaamheden worden voornamelijk buiten uitgevoerd, waardoor deze afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Er wordt gewerkt in de publieke ruimte en je hebt daardoor veel te maken met omwonenden, voorbijgangers en/of verkeer. Door de verschillende werkomgevingen, materialen, gereedschappen en machines is geen werkdag hetzelfde. Als waterbouwer ben je werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw.

Wat ga jij doen? Je gaat helpen met het plaatsen van verkeersafzettingen, het inrichten en onderhouden van het werkterrein, het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het aanbrengen van verhardingen, het uitvoeren van waterbouwkundige werkzaamheden, het maken van waterbouwkundige constructies, het verwijderen van waterbouwkundige constructies en het uitvoeren van kleinschalig baggerwerk. Klinkt toch zeer aantrekkelijk? Geen dag is hetzelfde en je komt op verschillende locaties. 

Onze Abianter zegt: "ik ga iedere dag fluitend naar mijn werk en kom met een voldaan gevoel weer thuis" Hij had geen ervaring in de waterbouw, maar wel als grondwerker. Dus denk jij nu: "ik zou mijn werkzaamheden als grondwerker wel eens willen verruilen voor werken aan en op het water?". Grijp je kans! En reageer op een van de leukste banen in de buitendienst.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring met grondwerk
  • een opleiding richting gww (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • B(E)-rijbewijs en in bezit van eigen vervoer
  • doorzettingsvermogen
  • twee rechterhanden

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 30 jaar dé specialist voor Noord-Nederland in waterbouwkundige werken. Met een zeer ervaren vast team medewerkers brengen zij elk waterbouwkundig werk van het eerste idee tot oplevering tot een goed einde. Met één vast aanspreekpunt weten de klanten van dit bedrijf altijd bij wie ze moeten zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden je een mooie uitdagende baan voor langere periode bij een fijne werkgever. Je bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,-. Dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Ben jij enthousiast geworden over de vacature "waterbouwer'? Klik dan op de button "solliciteren"! Dit kan tot 20 januari. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze uitzendbureau in Stadskanaal op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via