Vacature: Productiemedewerker houtafdeling

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij ervaring in de meubelbouw of ervaring met houtbewerking. We zijn op zoek naar een productiemedewerker die aan de slag gaat om producten van het materiaal volkern in elkaar te zetten. Ben jij geïnteresseerd in de functie productiemedewerker houtafdeling. Het werk is in de omgeving van Stadskanaal.

Als productiemedewerker op de volkernafdeling maak je standaard en klantspecifieke producten uit volkern. Dit kunnen servieskasten tot aan enkel deurtjes en van lade units tot fraaie uitgiftebuffetten zijn. Je hebt ervaring met het verwerken van hout en/of vervaardigen van meubels. Je gaat precies te werk en zorgt ervoor dat de klant het beste eindresultaat krijgt. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer op je eigen afdeling en werkt samen met andere afdelingen zodat je op tijd je benodigdheden ontvangt en zelf ook tijdig je spullen gereed hebt voor de collega na jou. Je werkt met allerlei soorten machines. hierbij kun je denken aan een formaatzaag; schuurmachine en diverse boormachines.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • affiniteit met fijn metaal
  • zelfstandig kunnen werken
  • collegiaal
  • tekeningen kunnen lezen
  • woonachtig omgeving Stadskanaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt RVS maatwerk oplossingen. Ze zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in complete keukens van RVS en maatwerk RVS oplossingen voor de  voedingsindustrie,  medische industrie en  apparatenbouw. Zie ook  alle markten voor voorbeelden en mogelijkheden. Ze zijn fabrikant van professionele bedrijfskeukens, grootkeukens, dark kitchens, ghost kitchens, uitgiftebuffetten, ladekarren, instrumentenwagens en alle mogelijke RVS plaatconstructies. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, overname behoort tot de mogelijkheden, bij een mooi bedrijf met leuke collega's. Je ontvangt een salaris conform de cao Metaal & Techniek. Je bruto uurloon ligt tussen € 12,25 en € 14,11. De inschaling is afhankelijk van je ervaring. Wij regelen voor jou de PBM's en eventuele noodzakelijke scholingen. Wordt jij de productiemedewerker volkernafdeling?  We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt tot 21 januari reageren op deze vacature. Wil je toch nog wat weten over de vacature "productiemedewerker volkernafdeling"? Bel gerust met de vestiging Stadskanaal. De medewerkers staan je graag te woord.

Deel deze vacature via