Vacature: Servicemonteur koeling

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Midwolde
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de agro-sector en met de melkveehouderij in het bijzonder? Ben jij technisch uitstekend onderlegd en servicegericht? En ben jij iemand die afwisseling zoekt en graag zelf zijn werkzaamheden in een prachtig en weids werkgebied inplant? Dan is de vacature servicemonteur koeling Noord-Nederland net iets voor jou!

Als servicemonteur verzorg je de service van melkkoeling- en reinigingssystemen en persluchtcompressoren. Het monteren van installaties kan onderdeel zijn van deze functie. Verder zorg je voor een juiste storingsverwerking en voor de afwikkeling van bijkomende administratieve handelingen, houd je toezicht op het geplande werk en de lopende afspraken met klanten. Je bent daarbij medeverantwoordelijk voor de omzet in jouw regio.

Je krijgt een volledig ingerichte bus om je klanten te bezoeken. Je plant je eigen afspraken, waarbij je de vrijheid hebt om af en toe later te beginnen als dat wenselijk is. Uiteraard kan je goed met deze vrijheid omgaan. Storingen hebben echter altijd prioriteit en onregelmatigheidsdiensten horen daarom bij jouw werk. Voor jou is dit vanzelfsprekend; jij staat en gaat voor snelle service en vakwerkoplossingen.

Functie-eisen

  • technische opleiding mbo-niveau 4, met kennis van elektrotechniek
  • kennis van koeltechniek, bij voorkeur diploma F-gassen, maar dit kan intern worden verzorgd
  • bereid om eventuele aanvullende technische of commerciële opleidingen/cursussen te volgen
  • woonachtig in Noord-Nederland

Over het bedrijf

In de melkveehouderij draait alles om koude melk van de allerbeste kwaliteit. Bij onze opdrachtgever weten ze hoe belangrijk dat voor melkveehouders is. Het gaat om het leveren van de lekkerste melk en daarmee ook het inkomen van de boer. Onze opdrachtgever begrijpt dat. Stabiliteit in koeling, goede machinewerking en bereikbare, kundige technische achtervang; voor melkveehouders is dat belangrijk.

Wat wij bieden

In deze uitdagende functie kom je te werken in een dynamische werkomgeving met ondersteuning vanuit een internationaal opererende organisatie. Het salaris ligt tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring. Het salaris is exclusief eventuele toeslagen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel of ken jij iemand die de functie van Servicemonteur koeling goed zou kunnen doen? Neem dan voor 23 januari contact op met Abiant Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00.

Deel deze vacature via