Vacature: Contactlensspecialist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Omschrijf jij jezelf als een enthousiast en vrolijk persoon en haal jij daarnaast voldoening uit het adviseren van mensen? Lees dan verder! Wij zoeken een contactlensspecialist voor de Pearle in Surhuisterveen. Als jij ervaring hebt is dit een mooie bijkomstigheid, maar ook als jij geen ervaring hebt maar wel de wil hebt om te leren nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Jij hebt hier namelijk ook de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk de opleiding tot opticien te volgen. Dus wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Reageer dan snel!

Jij zult voornamelijk bezig zijn met het verwelkomen van klanten, het helpen en het adviseren van klanten. Daarnaast behoren de taken als de winkel netjes houden, bestellingen klaarmaken en kassawerkzaamheden ook bij de functie contactlensspecialist. En als jij nog geen ervaring in het vak hebt zul jij ook uiteindelijk ondersteunen bij oogmetingen. Er zijn dus bij deze functie volop mogelijkheden. Je start als winkelmedewerker, maar hebt de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk als opticien aan de slag te gaan. Heb jij al ervaring dan heb jij ook de mogelijkheid om eventueel door te groeien als bedrijfsleider. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! Je collega’s helpen en ondersteunen jou graag. Al met al een super leuke functie met doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • representatief
  • Mbo 3 werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een franchise die drie vestingen in Friesland heeft. Voor de locatie Surhuisterveen is de opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega. In totaal zijn er over de drie vestingen 15 medewerker werkzaam. Op de vestiging waar jij komt te werken zijn er rond de 5 collega’s werkzaam. Binnen het bedrijf heerst er een fijne werk sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

De functie is voor ongeveer 25 uur per week. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Indien jij een opleiding tot opticien afgerond hebt is dit mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op € 10,- à € 11,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als contactlensspecialist in Surhuisterveen? Solliciteer dan voor 23 januari. Heb je nog vragen over de vacature 'contactlensspecialist'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via