Vacature: Autoschadehersteller

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een autoliefhebber in hart en nieren en zie jij het als een uitdaging om aan schade aan verschillende merken auto’s te herstellen? Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een autoschadehersteller.

In jouw functie als autoschadehersteller heb je te maken met veel verschillende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde! Jij gaat samen met jouw collega de schade aan het voertuig analyseren en maakt een plan om deze schade secuur te kunnen hersteller. Je (de)monteert de carrosseriedelen en herstelt de plaatdelen. Door de schade aan de auto op een nette manier te herstellen laat jij de klant met een tevreden gevoel naar huis gaan. Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige medewerker die professioneel te werk gaat. Jij ziet het als een grote uitdaging om de schade aan auto’s te herstellen. Jij kunt goed in teamverband werken en weet je ook zelfstandig goed te redden.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding tot autoschadehersteller
  • aantoonbare werkervaring als autoschadehersteller

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een professioneel schadeherstelbedrijf met verschillende vestigingen verdeeld door Nederland. Het doel van het schadebedrijf is de klant met een nette auto naar huis te laten gaan. Er wordt gewerkt voor verschillende lease en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor komen alle automerken voorbij.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek bij een professioneel bedrijf. Je krijgt de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 13,81 en € 18,70 per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw werkervaring en diploma’s.

Ben jij de autoschadehersteller waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 21 januari op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature autoschadehersteller? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via