Vacature: Bouwkundig tekenaar

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij creatief en nauwkeurig en heb jij werkervaring als bouwkundig tekenaar? Werk jij het liefste aan inspirerende en uitdagende projecten? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar.

Voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een bouwkundig tekenaar. Met jouw ervaring als bouwkundig tekenaar ben je een welkome aanvulling binnen het team. Je werkt samen met jouw collega’s aan uitdagende, inspirerende en uiteenlopende projecten in Noord en Oost Nederland. De projecten zijn gericht op stedenbouw, bouwtechniek en duurzaam bouwen. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien tot projectleider. De ideale kandidaat is gedreven en proactief. Je werkt accuraat en professioneel en gaat geen uitdaging uit de weg. Je wordt ingezet op de vestiging in Beilen. AF en toe kun je ingezet worden op de vestiging in Groningen.

Als bouwkundig tekenaar sta jij met jouw tekenkwaliteiten aan de basis van de te realiseren uitdagende projecten. Jij gaat de ideeën van de architect uitwerken en vraagt de benodigde vergunningen aan. Je maakt berekeningen en werkt de opdrachtomschrijving uit. Als bouwkundig tekenaar ga je nauwkeurig te werk, je bent creatief en kunt goed samenwerken.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO/HBO Bouwkunde
  • ervaring met Revit en/of Autocad
  • goede beheersing Nederlandse taal
  • aantoonbare werkervaring

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een middelgroot bedrijf met vestigingen in Beilen en Groningen waarbij de projecten vooral worden uitgevoerd in Noord en Oost Nederland. De opdrachtgever richt zich voornamelijk op stedenbouw, ontwerp, calculaties en bouwtechniek. Er heerst een goede en gezellige sfeer met korte lijnen richting elkaar.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een werkplek bij een gezellige en platte organisatie. Je krijgt de gelegenheid om de werktijden flexibel in te vullen en bij behoefte is er de gelegenheid om de werkzaamheden vanuit huis uit te voeren. Beschik je over talent als bouwkundig tekenaar? Dan krijg je de kans om door te groeien tot projectleider. Afhankelijk van jouw ervaring als bouwtekenaar ontvang je een brutoloon tussen de € 14,78 en € 19,38 bij een fulltime dienstverband.

Ben jij de getalenteerde en creatieve bouwtekenaar waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 21 januari op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via