Vacature: Verkoopmedewerker bloemen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij blij van de geur van verse bloemen? Ben je creatief en werk jij graag in winkel? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Vries zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker bloemen.

Voor een nieuw te openen bloemenzaak zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker bloemen. Het betreft een tijdelijke vacature vanwege zwangerschapsverlof van de vaste verkoopmedewerker. Als verkoopmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten die een bezoek komen brengen aan de bloemenzaak. Je verzorgt de snijbloemen en maakt zelfstandig of in overleg met de klant mooie boeketten. Door te luisteren naar de wens van de klant en jouw eigen creativiteit weet je een mooi boeket samen te stellen. Je bent creatief en klantgericht en bent bij voorkeur in het bezit van een mbo opleiding tot bloemist of hebt aantoonbare werkervaring in een bloemenwinkel.

Functie-eisen

  • in bezit van MBO opleiding tot bloemist (bij voorkeur)
  • creatief
  • klantgericht

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een nieuwe te openen bloemenzaak in de omgeving van Vries. De bloemzaak richt zich zich vooral op het samenstellen en verkopen van boeketten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke baan voor de periode van ongeveer 6 maanden. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 10,96 en de € 12,64 conform cao Bloemendetailhandel. De hoogte van dit uurloon is mede afhankelijk van jouw werkervaring.

Ben jij de creatieve verkoopmedewerker bloemen? Solliciteer dan voor 24 januari op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via