Vacature: Opperman stratenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schildwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Pak jij graag verschillende mooie projecten op en houd je van aanpakken?  Dan zijn wij op zoek naar jouw bijdrage in het leggen van straatwerk!

Samen met je collega's ga je staten, trottoirs, tuinen, speeltuinen en parken aanleggen. Als opperman stratenmaker zorg jij ervoor dat jouw collega straatmaker makkelijk kan doorleggen. Zo zorg je ervoor dat materialen klaarliggen, stenen tijdig aangevoerd worden en waar nodig op maakt geknipt worden door jou.Tevens help je bij het zetten van banden en voer je lichte grond- en straatwerkzaamheden uit.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • bij voorkeur in het bezit van VCA of bereid om deze te behalen

Over het bedrijf

Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft door verschillende mooie projecten zichzelf als een begrip in de regio neergezet. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen is er uitbreiding nodig van het huidige team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan in een uitdagende functie als opperman stratenmaker. Je bruto uurloon ligt tussen de € 10,- en € 13,- conform cao Groen Grond & Infrastructuur.

Ben jij de opperman stratenmaker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 24 januari jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature 'opperman stratenmaker' Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via