Vacature: Schoonmaak lijnbussen (ontsmetten)

  • Salaris Tussen € 5,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor het ontsmetten van lijnbussen ten behoeve van de coronamaatregelen in Stadskanaal. Ben jij beschikbaar in de middagen? Neem dan snel contact met ons op of reageer op de vacature.

Vanwege de ingevoerde lockdown zijn wij op zoek naar medewerkers voor het ontsmetten van lijnbussen. Kortom flinke aanpakkers voor het ontsmetten van lijnbussen. Tijdens de (tussen)stop op het station ga je de bus in en ga je deze desinfecteren. Jouw werkzaamheden bestaan uit het desinfecteren van lijnbussen, waarbij je de stopknoppen, handgrepen, armleuningen en de chauffeurscabine schoonmaakt. Wij zijn op zoek naar medewerker op het station in Stadskanaal.

De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m zaterdag van 12.30 tot 16.30 uur op het station in Stadskanaal. Ben je niet alle middagen beschikbaar? Geen probleem, dan bekijken we de mogelijkheden om enkele van deze diensten in te vullen.

Functie-eisen

  • woonachtig in directe omgeving Stadskanaal.
  • bereid per direct te starten

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een specialistisch schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan waarbij je meehelpt bij de bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. Je kunt tussen de 4 en 20 uur per week aan het werk. Het salaris is conform de cao Schoonmaak en ligt naar verwachting tussen € 5,15 en de € 11,44. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd.

Wil jij graag een steentje bijdragen en lijkt het je leuk om lijnbussen schoon te maken? Solliciteer dan direct want je kunt eventueel morgen al beginnen! Heb je nog vragen over deze vacature schoonmaak lijnbussen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het nummer 0599 651808.

Deel deze vacature via