Vacature: Medewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag het hele jaar doorkallen in plaats van in de winter weer thuis te zitten? En wil jij daarnaast graag je steentje bijdragen aan grote aanleg projecten in het groen? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een enthousiaste groenvoorziener die het team de aankomende jaren wil versterken. Denk jij nou dit is iets voor mij? Wij komen graag met je in contact om je zo snel mogelijk te helpen aan deze baan.

Als medewerker groenvoorziening heb jij een allround functie. De ene dag ben je zelfstandig aan de gang, maar het kan ook voorkomen dat je in teamverband aan de slag gaat. In de zomerperiode bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit onderhoudswerk. En in de overige maanden gaat de focus richting de aanleg. Er zijn volop projecten en onze opdrachtgever zit voor de komende tijd helemaal volgeboekt. Heb je nog niet veel ervaring? Geen probleem, de opdrachtgever leert jou graag de fijne kneepjes van het vak maar de voorkeur gaat echter uit naar een medewerker met ervaring in het groen.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (via ons te behalen).
  • B Rijbewijs
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen! Woonachtig in Friesland.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Als groenvoorziener ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als groenvoorziener aan het werk? Twijfel niet en reageer voor 29 januari! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "groenvoorziener" Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via