Vacature: Commercieel inkoper

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij commercieel ingesteld en heb je ervaring als inkoper? Lees dan snel verder want dan past deze vacature misschien wel perfect bij jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een commercieel inkoper. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor het op peil houden van onze voorraad (gebruikte) elektronica. Wat jij inkoopt op basis van data, wordt door de revisieafdeling gereviseerd, op voorraad gelegd en door de verkoopafdeling verkocht. Je anticipeert op bestaande voorraad en speelt in op vraag en aanbod vanuit de markt. Je gaat op zoek naar artikelen, waaronder ook partijen en onderhandelt om deals te sluiten. Snelheid van handelen, de juiste prijs en relaties met leveranciers opbouwen is hierbij essentieel. Naast de bestaande leveranciers ga je actief op zoek naar nieuwe aanbieders in de markt en je bent alert op nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit ontwikkel je door een grote kennis van onze producten te krijgen.

Je werkt nauw samen met diverse andere afdelingen en zorgt dat alle processen op rolletjes lopen. Goed samenwerken, transparantie en elkaars taken kunnen overnemen is kenmerkend voor het team. Onze opdrachtgever verwacht ook dat je ondersteunende, administratieve werkzaamheden verricht. Denk daarbij aan het zelfstandig afhandelen van bestellingen, correspondentie en inkoopaanvragen voor verkooporders. Dit alles doe je in nauwe afstemming met je collega’s op de afdeling.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau
  • Ervaring in sales / dealaking, bij voorkeur in de technische industrie
  • Goede beheersing van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal (in woord en geschrift)
  • Commercieel ingesteld en goede ‘zoek’ skills

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Leek heeft op het gebied van verkoop en reparatie van industriële elektronica een zeer sterke internationale positie. Met ruim 200 medewerkers en een uitgebreide voorraad artikelen leveren ze dagelijks snel en deskundig producten aan klanten over de hele wereld. Ze dragen bij aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica van bedrijven en fabrieken een tweede leven te geven. Hieraan zitten hoge kwaliteitsnormen, daarom is het van belang dat jij beschikt over zelfstandigheid, een eigen inbreng en bijdraagt aan de teamgeest.

Wat wij bieden

Naast een dynamische en informele bedrijfscultuur met uitdagende projecten, bieden wij een goede werksfeer, doorgroeimogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Zie jij jezelf als een commercieel inkoper en voldoe jij aan de geschetste verwachtingen? Wij kijken uit naar je verhaal en ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 24 Januari. Mocht je nog vragen hebben over de vacature "commercieel inkoper" of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via