Vacature: Opperman dakdekker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker die geen last heeft van hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als opperman dakdekker die geen last heeft van hoogtevrees ga je samen met je collega's diverse dakbedekkingen aan brengen. De klussen verschillen enorm, de ene keer doe je een klein schuurtje en de andere keer ben je bezig met een groot bedrijfspand. Ook de werkzaamheden verschillen per opdracht, zo werk je bijvoorbeeld met bitumen, kunststof en ook pannen. Kortom een baan als opperman dakdekker is lekker afwisselend.

Ervaring is bij deze baan niet vereist maar wel mooi meegenomen, jouw collega's hebben ruime ervaring in het vak en staan er voor open om jou alles te leren over dakonderhoud en dakreparatie zodat jij straks zelf ook een ervaren dakdekker bent!

Functie-eisen

  • Geen last van hoogtevrees
  • Vca-certificaat (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever, daarnaast dragen ze graag hun kennis over op nieuwe medewerkers maar ook op hun klanten. Het bedrijf bestaat bijna 20 jaar en ze gaan er nog steeds met evenveel plezier tegenaan! De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. 

Wat wij bieden

Als opperman dakdekker zonder hoogtevrees kun je per direct fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur.

Ben jij een echte aanpakker? En lijkt het jou leuk om op hoogte aan de slag te gaan? Dan ben jij precies de persoon die wij zoeken! We ontvangen je sollicitatie het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 24 Januari. Heb je nog vragen over de vacature ‘Opperman dakdekker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek door te bellen naar 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via