Vacature: Opperman / assistent grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en ben je graag in de buitenlucht aan het werk? Lees dan snel verder want dan past de functie opperman / assistent grondwerker misschien wel perfect bij jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een opperman / assistent grondwerker die kan helpen met diverse werkzaamheden. Werkzaamheden die bij jouw takenpakket horen zijn onder andere: Graafwerkzaamheden, Tegels plaatsen en verwijderen, Hand- en spandiensten en de werkplek netjes achterlaten.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Houdt ervan om in de buitenlucht te werken.

Over het bedrijf

Het klussenbedrijf gelegen in de omgeving van Aduard wordt gerund door twee broers. Zij zijn opzoek naar een opperman/ assistent grondwerker die hun kan helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Het bedrijf wordt vaak ingehuurd door verschillende bedrijven, denk bijvoorbeeld aan het ingraven van glasvezelkabels. De werkzaamheden die jij en het bedrijf uitvoeren zijn erg variërend, dit zorgt ervoor dat het werk leuk blijft en niet saai wordt. Het werkgebied van hen is voornamelijk in de provincie Groningen. 

Wanneer je bij de gebroeders aan de slag gaat ben je echt onderdeel van het bedrijf zelf en niet zomaar een werknemer, je wordt gewaardeerd!

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden voor verdere zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform de CAO Hoveniersbedrijven en gebaseerd op jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de opperman / assistent grondwerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'opperman / assistent grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via