Vacature: BBL-leerling hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Boerakker gem Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Volg jij of ga jij een BBL-opleiding tot hovenier volgen en ben jij nog op zoek naar een leer-werkplek? Lees dan snel verder!

Een werkdag als leerling-hovenier is heel erg verschillend, de ene dag ben je bezig met het snoeien van de heg bij een bedrijfspand en de andere dag ben je bij een particulier bezig om een volledige tuin aan te leggen. Jij krijgt veel verantwoordelijkheid en wordt goed begeleid om ervoor te zorgen dat het eindresultaat mooi en strak is!

Functie-eisen

  • Je bent bezig met een hoveniersopleiding, niveau 2, 3 of 4
  • Je bent gemotiveerd en leergierig 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein en jong bedrijf uit de omgeving van Leek. Zij zullen je de kneepjes van het vak leren zodat jij later ook een ervaren hovenier bent. Tijdens het werk is er uiteraard voldoende tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jij je opdrachten voor school kunt uitvoeren.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Op deze leer-werkplek kun je voor 24 tot 32 uur per week aan de slag. Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en zal tussen de € 6,40 en € 11,- liggen. De benodigde werkschoenen en eventuele werklaarzen worden voor je geregeld.

Wil jij komend schooljaar als leerling hovenier bij deze opdrachtgever starten? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Voor meer vragen of informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via