Vacature: Monteur waterzuiveringsinstallaties

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als monteur en lijkt het je leuk om in een hecht team te werken? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een monteur waterzuiveringsinstallaties. Over het algemeen vinden de werkzaamheden plaats in de omgeving van Noord-Nederland. Dit kan het plaatsen en onderhouden zijn van waterontharders maar tegenwoordig zijn ze ook veel bezig met installatiewerkzaamheden voor inbouwzwembaden. Zo blijft je baan lekker divers! De ene dag plaats je bijvoorbeeld een waterontharder bij mensen in Friesland en de andere dag help je bij de installatiewerkzaamheden van een inbouwzwembad in Groningen.

Functie-eisen

  • Mbo diploma in de richting van techniek of je hebt technische kennis opgedaan in een eerdere baan
  • Gedreven, enthousiaste techneut die het leuk vind om op pad te gaan
  • Je bent representatief en werkt gestructureerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert en installeert al ruim 20 jaar waterzuiveringsinstallaties. Ze leveren zowel aan particulieren als bedrijven en vinden voor elk probleem een passende oplossing. Ze hebben als doel om bij te dragen aan een gezondere levensstijl door middel van gezuiverd en/of kalkvrij water. Hierbij denken ze samen met de klant aan het milieu en zorgen ze zo voor een langere levensduur van de apparaten.

Wat wij bieden

Als monteur waterzuiveringsinstallaties ga je fulltime aan het werk. Jouw salaris is conform cao Metaal & Techniek en ligt tussen de € 10,- en € 15,-  en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij aan het werk als "monteur waterzuiveringsinstallaties"? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 24 Januari. Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via