Vacature: Montagemedewerker Airsocks

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij geen last van hoogtevrees en ben jij technisch aangelegd? Lees dan snel verder want dan past deze vacature misschien wel perfect bij jou!

Voor een bedrijf uit de omgeving van Leek zijn wij opzoek naar een montagemedewerker airsocks. Airsocks zijn luchtslangen die ervoor zorgen dat kwaliteit van de lucht goed blijft in de gehele ruimte. Jouw werkzaamheden zijn het inmeten en monteren van deze airsocks. Dit doe je samen met je mede montagecollega's. Het is belangrijk dat je geen last van hoogtevrees hebt omdat de airsocks op grote hoogte worden geplaatst. 

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Enige technische kennis of ervaring
  • Rijbewijs B (pre)
  • VCA (of bereid deze te behalen)

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor jij aan het werk gaat is specialist in het inmeten, plaatsen en onderhouden van Airsocks, die geplaatst worden in verschillende sectoren om daar de luchtkwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen en ook zo hoog mogelijk te houden. Een aantal Sectoren/panden waarin de klanten van onze opdrachtgever zich bevinden zijn onder andere: horeca, industrie, sport en fitness, kantoren, agro, scholen, winkels en laboratoria. Humor is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Ook is het van belang om op een prettige manier met elkaar om te gaan, niet alleen intern maar ook extern staat dit hoog in het vaandel. 

Snelle offertes, nauwkeurig inmeten en nette montage is het handelsmerk van het bedrijf en heeft ervoor geresulteerd dat zij één van de grootste spelers op de huidige markt zijn. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor in ieder geval een half jaar waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en zal, op basis van de cao Technische Groothandel, tussen de € 11,- en € 15,- bedragen. Daarnaast ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket bij aanvang van de werkzaamheden.

Wil jij binnenkort starten als montagemedewerker airsocks? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari. Voor vragen of meer informatie over de vacature "montagemedewerker airsocks" kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via