Vacature: Bedieningsmedewerker Norg

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Norg
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Lijkt het jou leuk om in de horeca te werken zodra de restaurants weer open mogen? Lees dan snel verder want onze opdrachtgever is opzoek naar jou!

Voor een Grand café in Norg zijn wij op zoek naar bedieningsmedewerkers, maar ook (hulp) koks die fulltime of parttime beschikbaar zijn (vakantiekrachten zijn ook welkom). Als je al enige ervaring hebt in de horeca, is dat mooi meegenomen. Heb je nog geen ervaring en wil je het mooie vak graag leren? Dat is geen probleem! Het enthousiaste team van het grand café zal jou de kneepjes van het vak leren zodat jij zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunt gaan!

Vrijdag, zaterdag en zondag zijn de drukste werkdagen in het grand café. Het zou dus fijn zijn als jij zo veel mogelijk weekenden beschikbaar bent!

Functie-eisen

  • Grotendeels de weekenden beschikbaar
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Het Grand café in Norg is in de laatste jaren flink gerenoveerd en opgeknapt; een echte trekpleister voor toeristen in een bosrijke omgeving. Ze bieden een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance. Het is ook mogelijk om te overnachten.

Wat wij bieden

Het betreft vakantiewerk of een parttime- of fulltime functie waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheid hoort. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en is conform de cao Horeca, tussen de €8,- en €12,- zijn.

Wil jij binnenkort starten als bedieningsmedewerker in Norg? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari 2021. Voor vragen of meer informatie over de vacature "bedieningsmedewerker Norg" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via